Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 37
Elias - Mysteriet om Søslangen (2005)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: -
Medvirkende: Elias, Sharke, Kruse m.fl.
Varighed: 50 minuttter
  Originalsprog: Norsk
Distributør: SF Film
Udgivet: 6. december 2006
Anmeldt af: Zenia Fruerlund
 
 
Elias er en lille redningsbåd, der bor i Lundevig sammen med sine gode venner. Blandt andre. fyrtårnet Storeblink, den lille gummibåd Kvik, Helikopteren Hellinor, den gamle kutter Sharke og en masse andre. Hver dag sker der noget spændende i og omkring den lille fiskerby, og Elias må ofte komme sine venner til hjælp med stort og småt.

Afsnit 11. Kruse på prøvetur
Den supersmarte speedbåd Kruse, er overbevist om at han nok skal vinde kapsejladsen i Lundevig i år. Men Kruse har som sædvanlig lidt for meget fart på og det er inden sejladsen starter. Men heldigvis er Elias altid klar til at hjælpe, når der er brug for det.

Afsnit 12. Den store kapsejlads
Den der først bryder snoren ved Lundevig, vinder selve kapsejladsen. Kruse når lige på falderebet at komme med, men alt går galt allerede ved starten. Trawle og Kvik tager smutvejen igennem Skumlesund, men den korteste vej er ikke altid den hurtigst ... eller er den?

Afsnit 13. Sharke i tågen
Den gamle Sharke er sejlet ud i tågen, og bådehusene i Lundevig er bekymrede for ham. Sharke har det nemlig med at falde i søvn hele tiden. Elias og Kvik tager ud for at finde Sharke, men hvor er han henne?

Afsnit 14: Søslangen i Lundevig
Elias har set nogle krusninger ude ved Mågeø og pludselig går snakken i Lundevig og den gamle legende, der handler om søslangen, som man kan få en kæmpe dusør for at fange. Imens snakken går, smutter Trawle lige så stille af sted. Men hvor er han taget hen, og hvad er det, han har fundet?

Afsnit 15. Nattevagten
Strømmen er gået hos Storeblink og hans reserve-generator er løbet tør for diesel, og det er slet ikke godt. For når aftenen falder på og mørket sænker sig, så kan Storeblink ikke lyse og vise bådene, hvor revene er. Men mon ikke Elias og hans venner kan hjælpe, så ingen både sejler på grund?

De fem små søde historier på i alt 50 minutter er hyggelige og spændende. Man lærer meget hurtigt alle Elias's venner at kende og deres særlige personligheder.

Animationen er ganske flot og man kommer hurtigt til at føle sig hjemme i Lundevig, sammen med den hyggelige gruppe af venner.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017