Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Eaten Alive (1977)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Tobe Hooper
Medvirkende: Neville Brand, Robert Eenglund, Mel Ferrer, Carolyn Jones m.fl.
Varighed: 91 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 17. januar 2011
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Den følelsesmæssige ustabile Judd (Neville Brand) bestyrer et lille faldefærdigt hotel med det pompøse navn The Starlight.

Det er nærmest som et hul i jorden og har heller ikke mange gæster. Måske på grund af Judd selv, hotellets kedelige beliggenhed eller på grund af Rocky.

Rocky er en kæmpe, afrikansk krokodille, der bor bag hotellet i sumpen. En krokodille, Judd har fået af Buck (Robert Englund), og som han egentlig holder af - altså krokodillen.

Men en mørk aften tjekker en hel del gæster ind. En udsmidt luder fra det nærliggende bordel. En far og hans datter på jagt efter familiens forsvundne datter. Et ægtepar med deres lille pige og hund.

Men der bliver ikke trængsel på hotellet af den grund. Judds humør svinger værre end et pendul i søgang, og Rocky ser frem til gæstemad ...

Instruktøren bag Eaten Alive (Death Trap) er Tobe Hooper, der stod bag den legendariske Motorsavsmassakren. Og jeg må ærligt tilstå, at jeg blev skuffet over Eaten Alive - jeg havde desværre forventet alt for meget.

Persongalleriet er skingrende vanvittigt og giver overhovedet ingen mening. Det eneste, handlingen går ud på, er slagt og æd. Hvis det så var lavet nogenlunde troværdigt eller i det mindste bedre kvalitetsmæssigt, set med 1977-øjne, ville jeg ikke være blevet så skuffet.

Tobe Hooper er nok mest kendt for Poltergeist og Salem's Lot, begge fremragende horror-film. Men også hans The Toolbox Murders er værd at se.

Ekstramaterialet byder på interviews med Tobe Hooper, Marilyn Burns, Robert Englund, featurette, kommentarspor, trailers, spots og lidt mere. Og det er lige så interessant som selve filmen.

Eaten Alive er en horror, man absolut skal have i samlingen, hvis man er til denne genre og også gerne vil have braset med. Så er den helt klart et must på hylden.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017