Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Duplex - Mød vores nabo (2003)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Danny DeVito
Medvirkende: Drew Barrymore, Ben Stiller, Eileen Essel m.fl.
Varighed: 86 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 23. juni 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Forfatteren Alex (Ben Stiller) og hans søde kone Nancy (Drew Barrymore) finder deres drømmehus i Brooklyn. Det er et dobbelthus, og betingelsen for at overtage huset er, at de bibeholder lejeren af den øverste etage.

Det har parret ikke de store betænkeligheder ved, da lejeren er en sød, elskelig gammel dame mellem 95 og 115 år, som står med den ene fod i graven og den anden på et stykke sæbe.

Men det viser sig hurtigt, at den gamle dame Mrs. Connelly (Eileen Essel) er frisk og rørig og ... overboen fra helvede. Hun formår gradvist at drive parret til vanvid. De bliver begge arbejdsløse, søvnløse, irritable og desperate. Der må en plan til for at få konen ud, og de begynder at overveje et rask lille diskret mord.

Det er en ganske sød og charmerende komedie, som helt klart bæres oppe af Eileen Essel. Hun spiller mesterligt og fremragende. Man får faktisk selv lyst til at kværke den lille spinkle dame, der har mere liv i kroppen end de fleste.

Drew Barrymore og Ben Stiller klæder hinanden godt, og de overspiller ikke deres roller.

Der er en hel del herlige scener, som får smilebåndene til at vende opad. Jeg morede mig i hvert fald, og kan helt klart anbefale denne komedie, som befinder sig i den bedre ende i den genre. Og det gør bestemt ikke filmen ringere, at der en ganske finurlig og underholdende drejning.

Helt klart en komedie, der kan få smilet frem. Dejligt.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017