Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Dracula II - Genopstandelsen (2003)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Patrick Lussier
Medvirkende: Jason Scott Lee, Craig Sheffer, Diane Neal m.fl.
Varighed: 82 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Scanbox
Udgivet: 24. maj 2004
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Medicinstuderende Elizabeth (Diane Neal) arbejder i lighuset, og en sen aftentime kommer et stærkt forkullet lig ind. Da hun begynder at obducere, går det op får hende, at liget ikke er dødt.

Elizabeth og hendes medstuderende bortfører det levende lig til deres professor Lowells (Craig Sheffer) forældres hus ude på landet, for at kunne studere liget. Det går hurtigt op for dem, at det er en vampyr, de har med at gøre - og så er ondskaben sluppet løs ...

Det er nok noget af det værste gang bræk, jeg længe har set. Bevares, der er en del splat, blod og gys, men det hænger ikke sammen, selvom instruktøren Patrick Lussier forsøger at få trådene flettet sammen til sidst - men det lykkes altså ikke.

Indimellem er filmen ufrivillig komisk og den er så forudsigelig, som noget kan være, trods en del næsten uventede drejninger.

Dracula II - Genopstandelsen gav mig intet gys, derimod må filmen være guf for tandlægestuderende. Der er masser af bisser at kigge på. Desværre lægger den op til en treer - men den kan vel dårligt nok blive værre end 2'eren.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017