Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Domino (2005)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Tony Scott
Medvirkende: Keira Knightly, Mickey Rourke, Christopher Walken, Lucy Liu m.fl.
Varighed: 124 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 25. april 2006
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Domino, der er baseret på en sand historie, benævnes som en actionfilm. Den betegnelse lever filmen i højeste grad op til, for der er nærmest action fra start til slut.

Trods det, at filmen varer over to timer, føltes det kun som et øjeblik. Filmen foregår for det meste i et tempo, der er nærmest hæsblæsende. Samtidig er der et væld af detaljer, så oplevelsen af filmen utvivlsomt vil få nye dimensioner for hver gang den genses.

Domino Harvey (Keira Knightly) vokser op i en rig og berømt familie, hvor hun får alle muligheder. Hun bliver feteret fotomodel, men intet af det siger hende noget. Hun vil have adrenalinpumpende action, så hun beslutter sig for at blive dusørjæger.

Domino kommer i lære hos den berygtede dusørjæger Ed Mosbey (Mickey Rourke) og bliver snart en del af en hårdkogt dusørjæger-trio. Herefter tager historien fart, og bliver vildere og vildere, for at kulminere i et brag af en actionscene.

Undervejs i filmen, der i øvrigt laver godt og grundigt grin med reality-genren, møder man en lang række stjerner. F.eks. optræder to af stjernerne fra Beverly Hills 90210 som sig selv. Også mange andre personligheder bliver flettet ind undervejs i denne film, man skylder sig selv at se eller gense.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017