Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Dobermann (1997)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Jan Kounen
Medvirkende: Vincent Cassel, Monica Bellucci, Tchéky Karyo m.fl.
Varighed: 103 minutter
  Originalsprog: Fransk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 15. februar 2011
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Yann "Dobermann" Le Pentrec (Vincent Cassel) er en forhærdet forbryder, der ikke er bange for at bruge vold med dødelig udgang. Allerede siden sin dåb har han været vant til at have våben i hænderne.

Sammen med kæresten Nathalie (Monica Bellucci) samler han en bande af hærdede og voldspsykopatiske kriminelle. Sammen begår de et ualmindeligt råt og brutalt bankrøveri.

Politiet, under ledelse af den sadistiske inspektør Cristini (Tchéky Karyo), der allerede var på sporet af Dobermann og hans kæreste, sætter nu alle kræfter ind for at fange forbryderne. Og de har ikke tænkt sig at tage fløjshandskerne på.

For Dobermann og hans bande, der allerede har adskillige politifolks liv på samvittigheden, skal stoppes for enhver pris. Så Cristini og hans folk er klar til anvende lige så meget vold og brutalitet som banden.

Så kort kan handlingen i Dobermann sammenfattes. Filmen vil således ikke vinde priser for historien, der er temmelig tyndbenet. Til gengæld er der masser af action fra start til slut.

Der bydes således på masser af skuddueller, hæsblæsende biljagter og umotiveret vold. Så er man til denne type action i rigelige mængder samt eksempler på nye, fantasifulde måder at aflive andre mennesker på, går man langt fra galt i byen med Dobermann.

Til gengæld skal man så heller ikke forvente at skulle gøre synderligt meget brug af den indvendige side af hovedet, for at kunne følge med. Dobermann vil dermed kunne gøre sig udmærket som en dagen derpå film.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017