Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Divergent: Insurgent (2015)
 
 
  Genre: Sci-fi
Instruktør: Robert Schwentke
Medvirkende: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Theo James, Kate Winslet m.fl.
Varighed: 114 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 6. august 2015
Anmeldt af: Olivia
 
 
Ville du satse på at lægge dit liv i din kærestes hænder? Eller ville du springe ud i farlige ting, helt på egen hånd, for at beskytte andre?

Tris (Shailene Woodley) og hendes kæreste, Four (Theo James), er blevet nødt til at flygte fra omverdenen. Intelligensa er nemlig begyndt at lede efter alle Divergents. Sammen med Fours far, Tris' bror og en enkelt skytsengel har de søgt tilflugt hos Puritanerne.

Derfor har de heller ikke nogen forudsætning for at vide, at de snart vil blive angrebet. Men da Intelligensa angriber puritanerne, for at finde alle Divergents til deres leder, Jeanine (Kate Winslet), må Four og Tris væk. De bliver stukket af Peter, men slipper alligevel væk og hopper på et tog, tilbage mod byen.

Tris vil kæmpe mod Jeanine. Så da de skjuler sig hos de faktionsløse, og de viser sig at have en hær, styret af Fours mor, begynder Tris at mærke >håbet brænde indeni.

Men Four er ikke lige så glad, og vælger at tage til Sandru og finde resten af skytsenglene. De finder dem, og får lov til at blive hos Sandru, efter en meget ubehagelig omgang simulation, som får dem til kun at tale sandt.

Da natten sænker sig, bliver de angrebet af Intelligensa, og Tris finder ud af, at det er hende, de har ledt efter. Hun er nemlig ikke bare 50% Divergent, nej hun er 100% ...
Ville du overgive dig selv til fjenden, for at beskytte dine kære? Eller ville du være ligeglad? Det er det spørgsmål, Tris går rundt med.

Man følger hendes mareridt, og ved, at hun inderst inde kæmper med sig selv. Spørgsmål, tvivl, håb, vrede, had og sorger er, hvad denne del af ”Divergent-serien” handler om.

Hvis du har mod på en ordentlig omgang action, skal du i hvert fald ikke gå glip af denne spændende forsættelse af Divergent.

For mig, er Insurgent lige så spændende som Divergent var. Der er action, kærlighed og masser af spændende scener, samt en rigtig god skuespiller.

Her hentyder jeg til Tris, som rigtigt hedder Shailene Woodley. Hun er også kendt kendt fra filmen ”The Fault In Our Stars”. Hun viser igen sine evner, som vi har set før, i denne film.

Jeg kan kun anbefale alle Divergents-fans denne film. Den SKAL simpelthen bare ses.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017