Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Diary of the Dead (2007)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: George A. Romero
Medvirkende: Michelle Morgan, Joshua Closem.fl.
Varighed: 92 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 16. september 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
En flok unge fra University of Pittsburg er en sen nattetime ved at optage en gyserfilm, da de pluselig bliver opmærksomme på voldsomme begivenheder i fjernsynet.

Døde mennesker genopstår og bliver frådende menneskespisende zombier, der angriber alt med en puls. De flygter i en campingvogn og overalt hvor de kommer frem, er der zombier, der blot vil æde dem. Det eneste, der kan stoppe dem, er en kugle for panden.

En af de unge mænd, Jason (Joshua Close) beslutter sig for at optage ragnarok som dokumention for omverdenen, hvis der da skulle være nogen overlevende. Det er disse videodagbogsklip, vi som tilskuere får lov at se.

Instruktøren George R. Romero er også manden bag Dawn of the Dead, Night of the Living Dead og andre zombiefilm, og han har da virkelig muntret sig med Diary of the Dead.

Der er som sådan intet nyt i plottet. Det er ganske enkelt og skåret over samme læst, som de fleste andre zombiefilm: En flok unge mennesker og døde, der genopstår, som vralter i forkrøblede stillinger og kun ønsker menneskekød og blod.

Skuespillerne er ikke så ringe, som man kunne forvente og effekterne er ganske gode. Der er også en hel del humor indlagt, og det er ganske befriende. Det skorter ikke på blod og splat, så alt i alt har Diary of the Dead alle de elementer, der forventes i en zombiefilm.

Jeg blev ganske godt underholdt og fik tilfredsstillet min trang til splat i 92 minutter.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017