Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 37
De utrolige (2004)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: Brad Bird
Medvirkende: Hr. Utrolig, Fru Utrolig m.fl.
Varighed: 115 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 2005
Anmeldt af: Aleksander 6 år og mor Charlotte
 
 
Denne tegnefilm bliver anmeldt af mine trofaste "hjælpeanmeldere", mor Charlotte og hendes seks-årige søn Aleksander, da jeg synes, at børnetegnefilm skal anmeldes af børn - under et vågent øje fra en voksen.

Aleksanders kommentarer til De Utrolige er: Den er sej, fordi de utrolige redder verdenen ved at samarbejde mod Sytron og hans onde opfindelser.

Aleksander og hans venner, Kamilla 6, Lucas, 6 og Nicolai 12 år, har i den grad hygget sig med De Utrolige og synes, den er "skidesjov og supersej. Desuden er den en af den slags tegnefilm, der sagtens kan ses flere gange, uden at man kommer til at kede sig. Hvilket mor Charlotte kan skrive under på.

Og nu det vågne øje i form af mor Charlotte. De Utrolige er ærkeamerikansk. Superhelte, der bliver forbudt at udøve deres gerninger, fordi omkostningerne ved at redde menneskeliv er for store - omregnet i cash dollars!.

Hr. Utrolig bliver således en småfed kontorfunktionær, men dog stadig den lille mands "talerør". Ydermere er Hr. Utrolig ignorant på hjemmefronten, især med hensyn til deltagelse i det almindelige daglige familieliv.

Først da der bliver "talt" til hans umådelige maskuline ego, vågner han op til dåd og bliver igen den person, som Fru Utrolig i sin giftede sig med. Sagde jeg ærkeamerikansk?
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017