Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Det Store Panserslag (1978)
 
 
  Genre: Krigsfilm
Instruktør: Umberto Lenzi
Medvirkende: Henry Ford, John Huston, Stacy Keach m.fl.
Varighed: 88 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 27. november 2007
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Umiddelbart efter de olympiske lege i Berlin 1936 mødes en britisk korrespondent (John Huston), en tysk officer (Stacy Keach) og en amerikansk general (Henry Fonda) for at udveksle gaver og høflig småsnak. De er alle enige om, at deres respektive lande aldrig vil ende i krig mod hinanden.

Som det burde være alle bekendt, endte de tre lande jo alligevel i krig mod og med hinanden få år senere. Det Store Panserslag (Il grande attacco) følger de tre personer gennem krigens forskellige slag og den indflydelse, det har på personerne og deres nærmeste.

Filmen byder på masser af kampscener og rå action, men den er desværre også en kende usammenhængende, da den springer mellem de forskellige begivenheder og slag. Det Store Panserslag rummer desuden en del dokumentarisk materiale, hvilket uden tvivl skal få det hele til at virke mere realistisk.

Det hele kulminerer, da de tre hovedpersoner atter støder sammen i Nordafrika, hvor Patton og Montgomery tager kampen op med Rommels panserstyrker. De mange mindre historier i den store historie bindes sammen af Orson Welles som fortæller.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017