Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
De Tre Musketerer (2004)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: -
Medvirkende: Mickey Mouse og andre velkendte figurer
Varighed: 65 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: -
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
En af klassikerne, der er svære at komme uden om, er Alexandre Dumas' "De tre musketerer"! En fantastisk historie, der da også er blevet filmatiseret utallige gange. Og i denne udgave er det altså Disney, der giver et bud på sin udgave af denne episke klassiker.

Og det gør de godt. Bl.a. får man et herligt gensyn med mange af de klassiske Disney-figurer som Anders And. Mickey Mouse og Fedtmule (gad vide, hvorfor han ikke har et efternavn?). I det hele taget er filmen et skønt gensyn med mange af de individer, de fleste kender fra enten ugebladet "Anders And" eller det årlige Disney-show på tv.

Tegnefilmen følger det oprindelige oplæg ganske godt. Så historien fejler bestemt ikke noget. Og alt er tegnet i den herlige Disney-streg - og med dansk tale eller undertekster, hvis det ønskes.

Jeg kan desværre kun give fem stjerner for denne film, selv om den fortjener mere. Med sine kun lidt over 1 times spilletid er den desværre lige i underkanten af, hvad man forventer, når man sætter sig til rette foran dummekassen med et glas vin eller to. Men lån den, lej den, køb den: Den er hver en krone værd!

Og så er der et væld af ekstra-materiale, der er med til at gøre denne film til en perle, der ikke bør undværes i samlingen. Og er du ikke selv til tegnefilm, så kender du sikkert mere barnlige sjæle, der vil sætte stor pris på den ved næste besøg ...
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017