Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Den magiske legetøjsbutik (2007)
 
 
  Genre: Eventyr
Instruktør: Zach Helm
Medvirkende: Dustin Hoffmann, Natalie Portman, Zach Mills m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 14. oktober 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Tiden er ved at rinde ud for den 243-årige ejer af Den Magiske Legetøjsbutik, Mester Magorium (Dustin Hoffmann).

Han har bestyret butikken i 113 år og han er på sine sidste sko. Med andre ord … han er klar til at dø. Derfor testamenterer han butikken til den lidt sky og tilbageholdende ekspedient Molly (Natalie Portman), men forinden hyrer han bogholderen Henning (Jason Bateman), så alt er korrekt papirmæssigt inden overdragelsen.

Der er bare lige det, at alt i butikken er levende, og legetøjet er just ikke begejstret for Mester Magoriums planer.

Så Molly må sammen med den venneløse og gammelkloge dreng Eric (Zach Mills) og den tørre Henning kæmpe mod mørke og onde kræfter, samtidig med at de må finde deres egen indre magi for at få Den Magiske Legetøjsbutik på ret køl igen.

Det er egentlig en decideret børnefilm, men voksne kan sagtens være med, selv om den er sukkersød til tider. Dustin Hoffman overspiller sin rolle, men egentlig passer det ganske glimrende ind i hele konceptet. Den unge knøs Zach Mills i rollen som Eric er ganske bedårende og hiver et ekstra klaptræ hjem.

Den magiske legetøjsbutik (Mr. Magorium's Wonder Emporium) er visuelt smuk, og det er en fantastisk legetøjsbutik med uroer med levende fisk, omvandrende dinosaurer og meget andet sjovt. Men selve historien er en kende tyndbenet.

Den magiske legetøjsbutik udkommer både i den amerikanske originaludgave og en udgave med dansk tale, så alle kan være med om denne hyggelige og søde film. Jeg ville blot ønske, der havde været lidt mere magi.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017