Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 40
Demoniacs (1974)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Jean Rollin
Medvirkende: Joëlle Coeur, John Rico, Lieva Lone m.fl.
Varighed: 95 minutter
  Originalsprog: Fransk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 10. april 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
En flok brutale pirater har specialiseret sig i at lokke skibe ind til kysten for derefter at udplyndre dem. To unge piger (Patricia Hermenier og Lieva Lone) kommer i kløerne på banden, og de bliver voldtaget og sluttelig myrdet.

De to døde piger bliver vist hen til en gammel kirkeruin af en cirkusklovn. I følge folketroen er selveste Djævlen spærret inde i ruinen. Dette viser sig at være rigtigt, og pigerne indgår en pagt med Djævlen, som giver dem magiske kræfter.

Nu har pigerne kun en tanke i hovedet: At finde piraterne og tage en blodig hævn.

Demoniacs (Les démoniaques) virker en smule gumpetung, men den byder på en del underholdning gennem de 95 minutter. Demoniacs er en skønsom blanding af amatørskuespil, dårlige dialoger, smukke scenarier og yderst delikate kvinder.

Piratbandens kvindelige medlem Tina spilles af sexbomben Joëlle Coeur, og hun er pragtfuld i denne rolle. Hun oser bare af sex, og er skøn at skue.

Instruktøren og surrealisten Jean Rollin er nok bedst kendt for sine erotiske vampyrfilm, og hans film skal ses med et meget stort lunt glimt i øjnene, ellers kan de blive en lidelse at komme igennem, hvis man da vel og mærke ikke giver op.

Med dette i tankerne, er Demoniacs absolut værd at se, og har man fået mere blod på tanden, så at sige, så kan man fortsætte med endnu en Rollin-film, Night of the Hunted.

Demoniacs udgives i den uklippede originalversion, og som altid med udgivelser fra Another World Entertainment, er billede og lyd i top.

Hvis man er i humør til lidt erotik og blodig vold, er Demoniacs et godt bud.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017