Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 40
Deep Throat/Langt ned i halsen (1972)
 
 
  Genre: Porno
Instruktør: Gerard Damiano
Medvirkende: Linda Lovelace, Harry Reems, Dolly Sharp m.fl.
Varighed: 62 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 6. juni 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Linda (Linda Lovelace) nyder sex og hun bliver da også pirret. Men klokkerne kommer aldrig helt op at ringe. Dette går hende selvfølgelig på og hun konsulterer en læge.

Denne finder frem til, at hun er født uden klitoris, eller næsten. Den sidder bare ikke lige der, hvor den normalt skal sidde, men derimod i halsen.

Lægen tilbyder straks, at hun kan øve sig på ham, og hun giver ham et blow-job langt ned i halsen. Dette får endelig klokkerne til at ringe for hende (og ham)

Nu hvor hun endelig kan få den fulde nydelse, skal der suttes igennem.

Tid er relativ, og 62 minutter føles i dette tilfælde som meget lang tid, men Deep Throat er en sex-klassiker, som man enten hader eller elsker. Karaktererne er ganske frygtelige og skuespillet ligeså, men hold da op, hvor bliver man underholdt, hvis man ifører sig de store humoristiske briller.

Deep Throat blev optaget på blot seks dage og med et lille budget på 22.000 dollars, og det bærer den også præg af. Men filmen indtjente over 600 millioner dollars, hvilket gør den til alle tiders mest profitable film.

Linda Lovelace fik sit gennembrud i Deep Throat, men scorede ikke den store indtjening. Hun fik knap og nap 1.000 dollars for at være superstjernen.

Vil man vide mere om selve filmen, så byder ekstramaterialet på en del, og kan man slet ikke få nok, kan Inside Deep Throat anbefales.

Men alt i alt var gensynet med sex-kultklassikeren Deep Throat en sjov og ikke mindst humoristisk oplevelse. Er man til kult, sex og kitsch, så er Deep Throat et must på voksenhylden med DVD-film.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017