Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Deception (2008)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Marcel Langenegger
Medvirkende: Ewan McGregor, Hugh Jackman, Michelle Williams m.fl.
Varighed: 105 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 11. november 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Jonathan McQuarry (Ewan McGregor) er lidt af en tørvetriller. Han er revisor, elsker tal, orden og symmetri.

Under en revision hos et stort firma, møder Jonathan den karismatiske advokat Wyatt Bose (Hugh Jackman). De bliver venner og en dag får de byttet telefoner.

På denne måde får Jonathan indblik i et meget særpræget liv. Wyatt er med i en sexklub, The List, som i al sin enkelhed går ud på, at en person ringer til en anden på listen. De mødes på et hotel, dyrker hed sex, og så er den potte ude. Intimitet uden komplikationer.

Jonathan kan ikke dy sig for at svare på et opkald fra en sexhungrende kvinde og således bliver han en del af The List, indtil han møder den mystiske og sexede S (Michelle Williams).

Men intet er, som det ser ud til at være, og pludselig er Jonathan indblandet i et dødeligt spil om 20 millioner dollars.

Plottet i Deception er set før, for eksempel i Afsporet, og de første 38 minutter er dvælende lange og kedsommelige. Men så begynder historien endelig at tage fart - selvom man på det nærmeste kan forudsige hele plottet.

Der er også lidt huller i handlingen samt lidt løse ender, der ikke bliver bundet sammen til sidst, hvilket altid er et irritationsmoment for mig.

Hugh Jackman i rollen som Wyatt er god. Han oser af sex og maskulin råstyrke, så det halve kunne være nok. Som den tørre revisor Jonathan giver Ewan MCGregor sin karakter troværdighed. Og tilsammen udgør de et godt par.

Deception er en middelgod thriller, der er perfekt på en grå og trist dag, hvor man bare vil underholdes, og hvor man ikke skal tænke de store tanker.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017