Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Death Train (2005)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Diethard Küster
Medvirkende: Arnold Vosloo, Anette Culp m.fl.
Varighed: 99 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 16. maj 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Lasko er tidligere soldat, og efter en dramatisk og traumatisk oplevelse i Kosovo, lever han nu som munk.

Paven skal til Lourdes, og derfor er der sat et ekstra tog til Lourdes. Et såkaldt pilgrimstog, som primært består af passagerer, der er munke, nonner og andre troende.

På dette tog befinder sig også en lille beskeden flok terrorister, der har stjålet et biologisk våben.

GAB. Det er set snesevise af gange før, dette plot. Og alene det, at jeg ikke lige fattede, at filmen starter i Tyskland, gør det ikke bedre. Dels taler skuespillerne engelsk, dog med accent, dels fremgår det overhovedet ikke i starten. Det var først, da jeg så en politibil med skiltet: "Polizei", at jeg fik en a-ha-det-er-der-det-foregår-oplevelse.

Som skrevet, der er intet nyt i dette plot. Ydermere ved man, hvem der er superhelte, og hvem der er superskurke. Det er meget gennemskueligt, og man gennemskuer lynhurtigt, hvordan det hele spænder af.

At Death Train alligevel kommer op på tre klaptræer, skyldes kampscenerne, der er rimeligt godt koreograferede og virker tilnærmelsesvis troværdige.

Men det er ikke just en film, jeg gider gense, men den er da okay til en dødssyg kedelig gråvejrsdag. Det er for øvrigt en af den slags film, der lægger op til en to'er, og jeg håber, jeg tager fejl i dette. Det kan karaktertyperne slet slet ikke bære.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017