Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Death Sentence (2007)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: James Wan
Medvirkende: Kevin Bacon, Garett Hedlund, Jordan Garrett m.fl.
Varighed: 101 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 22. juli 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Nick Hume er en yderst retskaffen forsikringsagent med speciale i risikovurdering. Han har det perfekte liv i et nydeligt forstadskvarter. Han har den perfekte hustru Helen (Kelly Preston) og to dygtige sønner, Brendan og Lucas. Kort fortalt, Nick Hume har det perfekte liv i perfekte rammer.

Brendan (Stuart Lafferty) er familiens gulddreng. Han spiller på 1. holdet i ishockey og ydermere er han kåret til årets spiller. Lucas (Jordan Garrett) står lidt i skyggen af sin storebror, som han dog ser op til og beundrer.

Efter en ishockeykamp kører far og søn hjemad. De kører tør for benzin og desværre i et dårligt kvarter. Men de finder en tankstation og mens Nick tanker op, går Brendan ind i kiosken.

Pludselig er alt kaos. En flok rødder begår tilsyneladende røveri mod tanken og Brendan bliver brutalt nedslagtet med en machete. Nick kan kun se på og hele hans verden bryder sammen.

Brendan dør af sine sår, og da Nick efterfølgende finder ud af, at gerningsmanden kun kan få op til tre års fængsel, beslutter han sig for at trække sit vidneudsagn tilbage, og gerningsmanden slippes på fri fod.

Men Nick har andre planer, og han slår sin søns morder ihjel. Dermed har han startet en krig med katastrofale følger ...

Det er action fra start til slut. Man er nærmest helt forpustet. Manden bag Death Sentence, James Wan gav os Saw, så man forventer en hel del. Og man bliver bestemt ikke skuffet.

Det er længe siden, jeg har set Kevin Bacon så intens og blændende. Forvandlingen fra den pæne forsikringsmand til den rene vigilante er mesterligt skildret. Der er stærke følelser med i skuespillet.

Selve lydsporet passer perfekt hele filmen igennem og speciel effects er yderst realistiske. Selve plottet er set før i for eksempel Vigilante og En mand ser rødt, men det der adskiller Death Sentence fra eksempelvis de to andre er, at det ikke udelukkende er hævn. Der er også følelser, tvivl og desperation. Både fra ofrets families side, men så sandelig også fra bandens side.

Death Sentence får mine varmeste anbefalinger. Den holder spændingen hele vejen igennem, og hver gang man tror, den er er slut, starter et nyt kapitel.

Så hvis man vil have action, spænding og drama er det Death Sentence man skal fornøje sig med.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017