Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
DOA: Dead or Alive (2006)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Corey Yuen
Medvirkende: Devon Aoki, Holly Vallance, Jamie Pressly m.fl.
Varighed: 83 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 12. juni 2007
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Ninja-prinsessen Kasumi (Devon Aoki), juveltyven Christie (Holly Vallance) og showbryderen Tina (Jamie Pressly) modtager hver især, på hver deres specielle måde, invitationer til en tophemmelig kampsportskonkurrence, Dead or Alive. De beslutter sig alle, med forskellige motiver, for at deltage i konkurrencen.

Besværlighederne begynder i samme øjeblik de ankommer til den afsidesliggende troppeø, hvor turneringen foregår. Og det viser sig snart, at det er alles kamp mod alle for at vinde den store pengepræmie, der er på højkant. Ligesom det ender med at blive en kamp på liv og død, for bare at slippe levende fra øen.

Filmen, der er bygget over et kampsportsspil af samme navn, er guf for yndere af kampsport og letpåklædte, attraktive kvinder. Der er action fra start til slut, og selv lidt handling er der blevet plads til i de 83 minutter, filmen varer.

Filmen er ingenlunde dårlig, men vil næppe skrive sig ind i filmhistorien. Til gengæld er der kampsportsscener af meget høj klasse, der får Bruce Lee til at ligne en amatør på sovepiller. Faktisk er nogle scener, hvor man bare må overgive og sige "wouw".

DOA: Dead or Alive kræver ikke den store tankevirksomhed. Det er action for alle pengene, og lidt til. Så jeg er ikke i tvivl om, at denne film vil kunne gøre sig som en god tømmermænds-film, når man ligger i sofaen med iskold cola og en snasket burger dagen derpå.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017