Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Deadgirl (2008)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Marcel Sarmiento, Gadi Harel
Medvirkende: Shiloh Fernandez, Noah Segan, Candice Accola m.fl.
Varighed: 101 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 21. marts 2011
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
De to venner Rickie (Shiloh Fernandez) og JT (Noah Segan) er lidt nogle outsidere. De gør stort set, hvad der passer dem, inklusive pjække fra skolen.

Under en pjækketur får de den geniale ide at hærge lidt på et nedlagt sindssygehospital, der nu står gabende tomt. Men de finder hurtigt ud af, at helt tomt er det dog ikke.

Dybt nede i tunnellerne, der i fordums tid blev brugt til at flytte sindssyge patienter og mordere fra afdeling til afdeling finder de et lokale, hvor en smuk kvinde ligger fastspændt på en briks.

Først tror de, at hun er død. Men nej, hun er hverken død eller levende. Rickie er mest stemt for at kontakte politiet, hvorimod JT helst vil beholde hende. Hun er fastspændt, kneblet, nøgen, varm og til fri afbenyttelse.

Derudover har hun endnu en kvalifikation. Hun kan ikke dø.

Beslutningen bliver at beholde hende. Selvom Rickie ikke vil. Men betingelsen er, at de holder hemmeligheden for dem selv.

Men ... det er svært at holde på så stor en hemmelighed. Især for to halvvoksne knægte, hvis hormoner raser og testosteronet brager derudad mod det røde felt.

Deadgirl er en meget underlig og yderst bizar film med en mærkværdig historie. Men den udmærker sig ved dels effekterne og dels skuespillet.

JT spilles glimrende med stor psykopatisk overbevisning af Noah Segan, der er kendt fra blandt andet fra Cabin Fever II og The Picture of Dorian Gray.

Shiloh Fernandez, der har haft en del mindre roller i diverse tv-serier som Jericho, United States of Tara og CSI:NY, gør også en glimrende figur som den måske nok mest normale af de præsenterede ungersvende i historien.

De to herrer, instruktørerne Marcel Sarmiento og Gadi Harel, er ikke så kendte, men bestemt nogle man skal holde øje med i fremtidige horror-produktioner. Deadgirl virker i hvert fald lovende og så kan man jo altid diskutere, hvem der er mest syg i potten.

Dem, der står bag denne film. Eller os, der bliver hængende foran skærmen for at se denne film, som muligvis kan virke lidt pervers på meget sarte sjæle.

Men alt i alt er Deadgirl værd at se og muligvis blive forarget over. Jeg blev da underholdt rimeligt godt, og humoren i Deadgirl fejler bestemt heller ikke noget.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017