Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Daylight Fades (2011)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Brad Ellis
Medvirkende: Matthew Stiller, Rachel Miles, Allen Gardner m.fl.
Varighed: 93 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 17. oktober 2013
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Elizabeth (Rachel Miles) har svært ved at være i faste forhold. Hun har åbenbart set for mange dårlige forhold, blandt andet sin egen mors og stedfars, til at hun tør satse på kærligheden.

Men da hun møder den generte Johnny (Matthew Stiller), bliver hun stormende forelsket. Og han elsker hende. Hun har dog stadig betænkeligheder ved et fast, monogamt forhold.

Hun sårer sin elskede og han er dybt ulykkelig. Da han er på vej hjem i bil sammen med sin bedste ven Jake, bliver de involveret i et biluheld. Jake brækker benet, men det står værre til med Johnny.

Hans indre blødninger er ude af kontrol, og det er kun et spørgsmål om tid, før han dør.

På hans dødsleje, går det op for Elizabeth, at hun elsker ham. Hun vil have ham. Hun vil satse på kærligheden. Dette overhører den mystiske Seth (Allen Gardner), der gennem flere år har holdt hemmeligt øje med hende.

Han kidnapper Johnny og mirakuløst får Seth liv i ham. Men det har en høj pris. Seth er vampyr og med sit livgivende bid, er Johnny nu også vampyr.

Det helt store spørgsmål er så, om Elizabeth tør satse endnu mere? Eller om Johnny og hendes forhold er helt forbi. For prisen for evigt liv er tårnhøj ...

Daylight Fades er en romantisk vampyrfilm, der modsat f.eks. Twilight behandler voksen-kærlighedslivet i stedet for teenage-fnidderet. Man skal dog ikke forvente det helt store action-vampyrshow. Handlingen skrider meget langtsomt frem og viser en lidt anderledes vampyrhistorie end ellers.

Skuespillet er lidt middelmådigt, dog er Matthew Stiller i rollen som den kejtede Johnny ganske fin og overbevisende. Især hans oplæring til at være vampyr er god, selvom det til tider kan virke lidt utilsigtet komisk.

Men når det er sagt, er Daylight Fades en ganske hyggelig vampyrfilm, der har mere fokus på følelser og kærlighed end selve vampyrdelen.

Daylight Fades er ikke den værste film, jeg har set i denne genre, men heller ikke den bedste. Men den er absolut værd at se og bruge tid på.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017