Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Dangerous Man (2009)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Keoni Waxman
Medvirkende: Steven Seagal, Marlaina Mah, Jesse Hutch m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 10. august 2010
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Mens han er i byen med sin kone, redder Shane Daniels (Steven Seagal) hende fra en overfaldsmand. Næste dag findes overfaldsmanden brutalt myrdet, og Shane, der er i militærets specialstyrker, bliver anklaget for mord.

Shane ryger derfor i fængsel og konen forlader ham. Men nye beviser giver ved en appelretssag Shane friheden tilbage. Og det er en meget vred og bitter mand, der bliver lukket ud i friheden.

Vreden får to mænd, der vil stjæle Shanes penge, at føle. Hårdt, kontant og i velkendt Seagal-stil. Shane "låner" nu en bil og kører ud i aftenmørket.

Han skal dog ikke længere end næste rasteplads, før han atter får lejlighed til at slippe af med endnu mere indestængt vrede. Denne er det to kinesere, som netop har dræbt en politimand og er i gang med at dræbe to småkriminelle af russisk afstamning.

Shane redder den ene småkriminelle og finder i politimordernes bagagerum både en taske med narkopenge samt en bundet og bedøvet kinesisk pige. Sammen forlader de tre stedet og tager selvfølgelig de mange narkopenge med.

Herefter bliver Shane hvirvlet ind i kidnapninger, menneskesmugling, narkokriminalitet, kinesiske og russiske gangstere plus det løse. Med andre ord, masser af lejlighed for at uddele øretæver.

Og øretæver i spandevis bliver da også delt ud løs hånd. For med Steven Seagal kan man altid være sikker på, at der er masser af hårdtslående action. Således også i Dangerous Man.

Ganske som mange af de andre velkendte,hårdtslående actionstjerner, har alderen sat sine tydelige spor på Steven Seagal. Så, hvor der er knap så meget fancy fodarbejde mere, kan kampsportseksperten fortsat bruge næverne med lynende hast.

Så trods alderen, skuffer Steven Seagal langt fra så meget, som jeg havde frygtet. Faktisk gør han det imponerende godt. Til gengæld er Dangerous Man som film noget skuffende.

Plottet er nemlig tyndt og rodet, for ikke at sige forvirrende. Og det trækker altså gevaldigt ned i den samlede vurdering. Til gengæld er der masser af hårdtslående action fra start til slut. Så alt i alt en lidt over gennemsnitlig omgang.

Der er dog ingen tvivl. For fans af Steven Seagal og den type action, han står for, er Dangerous Man et must i samlingen.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017