Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Crstn Bng - Har satan en fætter? (2006)
 
 
  Genre: Stand-up
Instruktør: -
Medvirkende: Carsten Bang
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: ArtPeople
Udgivet: 5. marts 2007
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Ifølge standup komikeren Carsten Bang, kan hans grimme fornavn sidestilles med et redskab, der bruges til at skrabe alger af skibsbunden. Sådan et redskab står side og side med skovlen i redskabsskuret. I det hele taget filosoferer den gode Bang med det grimme fornavn en hel del over alt og ingenting i dette herlige show.

Der er mange ting, der lige kommer op at vende. Blandt andet gamle folk med hævekort foran en automat, hvalrosser og stavgang, kaffe, barndommen, religion og dobbeltmoral. Men det, der især kan få pisset i kog hos Carsten Bang, er folk, som ikke trækker ind til højre på motorvejen. Du godeste, hvor kan han spinde mange ord på dette. Det er eminent, og forrygende morsomt.

Det er Carsten Bangs første solo DVD, og showet blev optaget for fulde huse i Odense Magasinet i november 2006, og det er et yderst veloplagt publikum.

Jeg kan godt lide, at Carsten Bang reagerer på publikum og ikke på nogen måde taber tråden. En af de andre gode ting, jeg især godt kan lide ved Carsten Bang, er hans uhøjtidelige facon. Han er ikke fanden-i-voldsk, men bare stille og rolig, mens han kommer med sine betragtninger og ind i mellem lige en satanisk spydighed.

Man skal ikke forvente 90 minutter med lårklaskende humoristiske indslag, som i andre standup shows. Det er derimod varmt, trygt og meget tankevækkende.

Desværre må de døve ikke være med og nyde dette underholdende show, for der er ikke undertekster, men de blinde må godt. Det er da diskriminering, og det trækker ned. Ikke fordi der er noget som helst galt med showet, men man kan altså ikke være bekendt at udsende topunderholdning, der er forbeholdt den del af befolkningen, der kan høre. Lad os så få nogle undertekster. Måske noget Carsten Bang kan causere over til næste show?

Carsten Bang er sådan en hyggelig fætter at være i selskab med, og det er ikke sidste gang, denne DVD kommer på.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017