Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Crime Scene (2004)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Eric Delabarre
Medvirkende: Amber Smith, Gigi Erneta, Chriss Flanders m.fl.
Varighed: 93 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 25. juli 2005
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Charlie (Amber Smith) er en ung kvindelig detektiv med en noget rodet og kaotisk fortid, som hun til dels har fået styr på. Et år tidligere var hun på jagt efter seriemorderen The Baptist, der havde hang til smukke unge damer, som han kvalte. Dengang fik Charlie fat i ham og skød og dræbte ham.

Nu dukker der så nye kvindelig op, myrdet på samme måde, som var The Baptist' kendetegn. Tvivlen begynder at melde sig hos Charlie. Skød hun den forkerte mand dengang - eller er det blot en copycat, der er på spil?

Det er nok noget nær det værste gang makværk, jeg længe har udsat mine øjne for. Dels er handlingen så forudsigelig og gabende kedelig, dels er skuespillerne så stereotype, at det grænser til det latterlige.

Udover den kedelige og langsommelige handling, er filmen søbet ind i lumpen lesbisk lir og andre erotiske indslag, der bare er dybt kedelige og virker så instruerede og unaturlige, at det halve kunne være nok.

Hvis jeg endelig skulle sige noget positivt om Crime Scene, må jeg nævne Amber Smith. Hun er fotomodel, og det burde hun måske bare holde sig til, for hun er ganske køn og flot. For dem af jer, der har forstand på sligt, kan jeg da nævne, at hendes mål er 92D-62-92, og hun har en IQ på 155, hvilket kan undre mig. Så burde hun være klog nok til at afholde sig fra den slags underlødige film.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017