Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Creep Show III (2006)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Ana Clavell, James Glenn Dudelson
Medvirkende: Emmett McGuire, Camille Lacy, Roy Abramsohn m.fl.
Varighed: 100 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 29. november 2007
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Creepshow III består af fem små fortællinger: Alice, The Radio, Call Girl, The Professor's Wife og Haunted Dog.

I Alice har familien Jacobs købt en universal fjernbetjening, der kan alt muligt andet end at styre fjernsynet. I The Radio overtager en lille transistorradio Jerrys liv og blander sig i hans gøren og laden.

I Call Girl møder seriemorderen og luderen Miss Rachel sin skæbne, da hun får en vampyr som kunde. I The Professor's Wife møder kvantefysikeren Daytons tilkommende sin skæbne inden sit bryllup og sluttelig er en gal læge på spil i Haunted Dog.

Der er ikke så meget creep over Creepshow III, derimod er der meget grin over den. Man skal tage de humoristiske briller på, når man giver sig i kast med Creepshow III, for det er ganske plat.

Skuespillet er middelmådigt, historierne ligeså, men det der hiver Creepshow III op på tre klaptræer, er den fine røde tråd, der går igennem de fem fortællinger. Det er ganske underholdende og godt tænkt. Derudover er der den sidste lille bid i afslutningen, der får bundet en knude på den røde tråd, rigtig godt og morsomt.

Men man skal ikke forvente det store gys i Creepshow III, for der er ikke noget. Det er parodi på parodi og man kommer gennem diverse genrer, blandt andet splat, zombie, vampyr og seriemorder. Min favorit blandt de fem fortællinger er The Professor's Wife, for den er så dum og så morsom, at den er hele DVD'en værd.

Er man til plat underholdning på den humoristiske måde, så sæt Creepshow III i afspilleren og få et godt grin.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017