Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Crank (2006)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Mark Neveldine og Brian Taylor
Medvirkende: Jason Statham, Amy Smart m.fl.
Varighed: 84 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 6. marts 2007
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Når genren for denne film angives som "action", er der på ingen måde tale om en overdrivelse. For Crank er ganske enkelt så hæsblæsende, at man sidder tilbage med åndenød og bankende hjerte, når filmen er slut. Det er ganske enkelt 84 minutters tætpakket action fra start til slut.

Chev Chelios (Jason Statham) er lejemorder. Tilmed en meget dygtig og anvendt af slagsen. Alligevel går det efter et "job" galt. I løbet af natten bliver han forgiftet, mens han sover, så han kun har en time tilbage at leve i, da han vågner næste morgen, drænet for energi.

Chev har dog én mulighed for at forlænge sit liv. Han kan holde sin puls konstant oppe og forsøge at finde en eventuel modgift. Der er med andre ord grundlag for hårdt pumpet action for alle pengene.

Chev beslutter sig for at få hævn, mens han kan. Det medfører en adrenalinpumpende tur gennem byens gader, hvor tempoet konstant får en tak mere, og den ene actionscene efter den anden afløser hinanden. Tilmed er det action i en indpakning, der er unik og nytænkende i sin udformning og udførelse.

Så er du til action, vil du snyde dig selv groft, hvis du går uden om denne film. I tilgift til det nærmest vilde adrenalinsus får du masser af ironi og humor med i købet. En film, jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger!
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017