Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Coronado (2003)
 
 
  Genre: Action/eventyr
Instruktør: Claudio Fah
Medvirkende: Kristin Dattilo, Clayton Rohner, Michael Lowry, John Rhys-Davies, Byron Quiros m.fl.
Varighed: 84 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Scanbox Entertainment
Udgivet: 2004
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Will Gallagher (Michael Lowry) skal på forretningsrejse til Schweiz, men glemmer nogle vigtige papirer derhjemme. Hans søde kæreste Claire Winslow (Kristin Dattilo) beslutter sig for at rejse til Zürich med papirerne, og så kan de samtidig holde jul sammen. Da hun ankommer til Zürich, erfarer hun, at Will ikke er i landet, men derimod i en lille mellemamerikansk bananrepublik ved navn El Coronado.

Claire tager til El Coronado for at få svar på, hvad i himmelens navn han egentlig har gang i. El Coronado er et land på revolutionens rand. Landet styres af præsident Ramos (John Rhys-Davies), mens rebellerne, som styrer 1/4 del af landet, ledes af oprørslederen general Rafael (Byron Quiros).

Claire render ind i den amerikanske tv-reporter Arnet McClure (Clayton Rohne), og efter lidt skærmydsler indvilliger han i at hjælpe hende med at finde Will, som hun tror er gidsel hos oprørerne. Herfra tager begivenhederne ellers fat.

Jeg følte mig hensat til de gode gamle "Indiana Jones" dage, med masser af action, eventyr, romantik og humor. Det er folkene bag speciel effects i filmen "Independence Day", der også står bag Coronados speciel effects, og de er ganske fremragende, hvilket lige giver filmen en karakter mere. Der mangler i hvert fald ikke action eller spænding i filmen.

Skuespillerne er for mig ganske ukendte, men det kan være en fordel, så man på forhånd ikke får sat dem i bås. Det er en film, hvor man bare kan slappe af og ikke dybdeanalysere, men simpelthen bare nyde eventyret og de mange flotte scener samt de kække replikker.

Det er en film, man skal se for underholdningens skyld, ikke andet. Men underholdt, det bliver man i højeste gear.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017