Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Cop (1988)
 
 
  Genre: Krimi
Instruktør: James B. Harris
Medvirkende: James Woods, Lesley Ann Warren, Charles Durning m.fl.
Varighed: 110 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC
Udgivet: 9. august 2010
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Lloyd Hopkins (James Woods) er en hårdkogt politimand, der lever og ånder for sit arbejde.

Egentlig eksisterer der ikke andet for ham. Selv hans kone, Jen, bliver træt af hans ustabilitet på hjemmefronten og forlader ham med deres otte-årige datter.

Nu er der kun Lloyd tilbage, og hans trofaste ven og makker Dutch (Charles Durning). Og så selvfølgelig alle forbryderne.

Da en ung kvinde, Julia Niemeyer, bliver fundet brutalt myrdet, går der ikke længe, før Lloyd får mistanke om, at det er en seriemorder, der er på spil. Han får mordet på Julia Niemeyer kædet sammen med 15 andre uopklarede kvindemord.

Desværre kan Lloyds overordnede ikke lige se sammenhængen, og Lloyd er helt alene med sine teorier. Men dette hindrer ham ikke i at efterforske sine egne ideer.

Lloyd bliver mere og mere besat af sagen. Han bryder gang på gang diverse skrevne og uskrevne regler for at få kløerne i morderen ...

Cop er en fin lille krimi med intense momenter. Handlingen går desværre lidt i tomgang ind imellem med lange tavse passager. Dette kan godt virke lidt enerverende.

James Woods spiller sin rolle ganske glimrende. Han har en fin troværdig, kølig arrogance og ligegyldighed overfor de mennesker, han støder ind i under sagens opklaring.

Cop er en god krimi, og man skal ikke forvente den store action. Handlingen skrider langsomt, men sikkert, frem uden de helt store arm- og benbevægelser.

Så er humøret til en spændende krimi med en oplagt James Woods i den altoverskyggende hovedrolle, så kan Cop helt klart anbefales.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017