Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Cold Creek Manor (2003)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Mike Figgis
Medvirkende: Dennis Quaid, Sharon Stone m.fl.
Varighed: 114 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 09. februar 2005
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Dette plot er set så mange gange før, at der overhovedet ikke er nogle overraskelser. Man fristes til at råbe ud fra hustagene: Så find da på noget nyt, eller i det mindste lade være med at tærske langhalm på allerede fortærskede produktioner.

En kernefamilie bestående af far og mor og to børn flytter fra New York ud på landet i et kæmpe stort hus. Selvfølgelig er huset en kende forfaldent og den tidligere ejer tilbyder at hjælpe, hvilket parret ikke siger nej til. Men han har en skjult agenda og en frygtelig hemmelighed, som for alt i verden ikke må se dagens lys.

Så går det ellers slag i slag. Det er lige før, man kan replikkerne, før skuespillerne åbner munden. Som skrevet - dette plot er set så mange gange før, at det er lige før, det bliver en anelse kedeligt. Det er ikke en thriller, der får mig op at køre i gysets felt eller får mig til at bide negle i sanseløs gru. De to klaptræer skyldes ene og alene Dennis Quaid og Sharon Stones fine samspil. Det er en film, som ikke sætter de store spor i hukommelsen.

Men bevares, den kan da sagtens ses i mangel af bedre. Men er der snart ikke en eller anden, der kan skrue et nytænkende og spændende plot sammen, som ikke er set tidligere?
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017