Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Cold & Dark (2004)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Andrew Goth
Medvirkende: Luke Goss, Kevin Howarth m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 4. april 2005
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
John Dark (Luke Goss) og Mort Shade (Kevin Howarth) er to hårdtslående politifolk i sædelighedspolitiet. De er på sporet af en større menneskesmuglersag, da Mort pludselig bliver overfaldet, og han forvandles. De hovedmistænkte bliver en efter en bestialsk myrdet, og mistanken rettes mod makkerparret.

Den gode Dark kommer nu i et dilemma. Skal han melde sin ven og makker for mord, eller selv hoppe på samme galej for at retfærdigheden skal ske fyldest?

Cold & Dark er nok en af de mest besynderlige gysere, jeg længe har set. Den er komplet uforståelig og usammenhængende. Personerne virker mere eller mindre komiske, og der er ikke det store gys at hente i filmen.

I det hele taget virker filmen snotdum og ulogisk. Jeg måtte starte forfra to gange, men fik da til sidst set samtlige 90 minutter. Og jeg må nok indrømme, at jeg lignede et kæmpe spørgsmålstegn til sidst. Jeg fattede ikke ret meget.

Desværre lægger Dark & Cold op til en efterfølger, så meget fattede jeg da, men jeg håber, at en eller anden venlig producer vil sætte en stopper for det, for det kan ikke blive hverken værre eller bedre.

Det enlige klaptræ skyldes ene og alene musikken, som løftede filmen en bitte smule op.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017