Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Close Range (2015)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Isaac Florentine
Medvirkende: Scott Adkins, Nick Chinlund, Caitlin Keats m.fl.
Varighed: 82 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 26. november 2015
Anmeldt af: jann Kalf Larsen
 
 
Colton MacReady (Scott Adkins) er tidligere elitesoldat, der tilsyneladende er på kant med loven. Han er i hvert fald ikke glad for politiet og de er ikke glade for ham, som det udtrykkes flere gange.

Men da han befrier sin niece, Hailey, der blev holdt fanget af et mexicansk narkokartel, kommer han også på kant med dem. For ikke blot dræber han adskillige medlemmer af kartellet under redningsaktionen, men han får også stjålet vigtige og unikke oplysninger på et USB-drev ved samme lejlighed.

Så nu er Colton mål for narkogangsterne, der ikke har tænkt sig at sky nogle midler for at få fingre i de vigtige oplysninger og samtidig få hævn. Og til at hjælpe sig, har de den korrupte sherif, Jasper Calloway (Nick Chinlund), i Coltons hjemby.

Den befriede niece og Coltons søster, Angela Reynolds (Caitlin Keats), bliver også mål for narkokartellet og den korrupte sherif. Så inden længe må de tre kæmpe på liv og død mod både betjente og og en mindre hær af mexicanske gangstere.

Der er som sådan intet nyt at hente i Close Range Historien er blot endnu en variant af en gammel traver. Og dermed også uendelig forudsigelig fra start til slut.

Til gengæld udmærker Close Range sig med et højt tempo og masser af action. Filmen når knapt at starte, før det flyder med de første lig. Og det tempo holdes i det meste af filmen.

Skuespillet er på det jævne og temmelig overfladisk, da man aldrig kommer ind under huden på nogen af karaktererne. Altså ikke rigtig noget at råbe hurra for, men til gengæld falder ingen igennem. Også billed- og lydsiden er ok, uden at være prangende.

Historien er som nævnt genkendelig og forudsigelig, Hvilket så, heller ikke levner plads til alvorlige huller i plottet. Til gengæld er der så en del ting, der aldrig rigtig bliver forklaret fyldestgørende.

Close Range er med andre ord ikke en film, der byder på intellektuelle udfordringer. Det er action for actionens skyld, og action er der så også i rigelige mængder, hvor Scott Adkins (kendt fra blandt andre Green Street Hooligans: Underground) får rig lejlighed til at demonstrere sine evner udi kampsport inden for de knap halvanden times spilleltid.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017