Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
City Singler - Frækkere i 2'eren (2012)
 
 
  Genre: Satire
Instruktør: Gordon Kennedy og Jens Fausing.
Medvirkende: Anne Louise Hassing, Kaya Brüel, Sofie Lassen-Kahlke, Trine Gadeberg
Varighed: 115 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: NSM
Udgivet: 6. november 2012
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Anne Louise Hassing, Kaya Brüel, Sofie Lassen-Kahlke og Trine Gadeberg udgør tilsammen City Singler.

Showet er en opfølgning på showet fra 2010 - City Singler - Sko, håb og kærlighed. Dog er Vicki Berlin blevet udskiftet med Kaya Brüel.

City Singler er tidligere blevet sammenlignet med Ørkenens Sønner. Her må jeg lige sige, at Ørkenens Sønner nærmest virker helt stuerene i forhold til City Singler - Frækkere i 2'eren.

Det er satire, humor, platheder, sex og musikalitet, så hele skærmen emmer. Showet er bestemt ikke for snerper eller fintfølende feminister.

Emnerne er mangfoldige. Jeg lærte da nogle nye udtryk undervejs. Blandt andre "røvgevir", "Samsung-røv" og "sex-GPS". Men ellers er emnerne graviditet, fødsel, "røvhulsblegning", blowjobs, og de fire forskellige "skidetyper" samt mange flere.

Anden del af showet indledes med et forrygende Bollywood-nummer, hvor der blandt andet danses Bollywood-dans til det Anne Linnet-inspirerede "Glor på hinduer".

Showet er gennemsyret af selvironi og glimt i øjet. Især over kvindelige handlemønstre, men naturligvis bliver mænd da også nævnt.

Men det er primært kvindekønnet og dets problematikker, der bliver taget under en yderst kærlig og sexet behandling.

Også begrebet MILF bliver taget under særdeles underholdende behandling. Hvis man ikke aner, hvad en MILF er, så se showet. Man bliver så klog.

Det er befriende at kunne sidde at grine over andre kvinder, for selvfølgelig rammer ikke en eneste pointe, sketch eller vits en selv. Man er jo perfekt, ikke? Men det rammer spot on veninderne.

Der var nogle kvinder blandt publikum, der havde hevet deres mænd med ind i Århus Musikhus. Jeg tror, at disse mænd har fået en oplevelse, og de så da også ud til at more sig kosteligt.

For City Singler - Frækkere i 2'eren er ikke udelukkende forbeholdt kvinder. Mænd ville også have godt af at se dette sjov, og få lov til at grine af deres koner og kærester, helt legalt.

Tekster og musik leveres af revy makkerparret Vase og Fuglsang. Showspeak gives af tv-doktoren Peter Qvortrup Geisling, Kasper Le Fevre og "smølfefar" Johnny Reimar. Musikken står Ebbe Ravn for og Peter Friis for koreografien.

Man bliver godt og grundig underholdt i de 115 minutter showet varer, så jeg kan klart anbefale både mænd og kvinder at se City Singler - Frækkere i 2'eren.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017