Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
CitySingler (2010)
 
 
  Genre: Satire
Instruktør: Line Kromann
Medvirkende: Vicki Berlin, Anne Louise Hassing, Trine Gadeberg, Sofie Lassen-Kahlke m.fl.
Varighed: 106 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 23. august 2010
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Fire kvinder har på et eller andet tidspunkt siddet i en lejlighed i København og konsumeret rigelige mængder promilleindholdige cocktails og datingsider.

Deres møde resulterede i dette show: CitySingler. Og hvilket show ...
.
De fire kvinder, som alle er over myndighedsalderen og er begyndt at mærke tyngdekraften, er Vicki Berlin, Anne Louise Hassing, Trine Gadeberg og Sofie Lassen-Kahlke. Fire dejlige, charmerende og knalddygtige kvinder, der kan deres kram.

Tekster og musik leveres af blandt andre Vase & Fuglsang og Ebbe Ravn. Showspeak gives af cremekongen Ole Henriksen og Gorm B. Sarning.

Showet byder på mangt og meget. De fire CitySingler kommer godt rundt om blandt andet netdating, shopping, kønsbehåring, svigermødre og hængebryster.

Det kan godt tænkes, at den primære målgruppe er kvinder, og City Singler ikke falder i mænds smag. Her kan jeg komme med tre gode bud til, hvorfor:
Punkt 1: De kommer ikke så meget ud i det pulserede liv
Punkt 2: De har ingen kæreste
Punkt 3: De kommer meget ud i det pulserede liv og har oplevet kvinder på 30+ i fri dressur

Men jeg synes bestemt ikke, at dette skal afholde dem fra at bare i det mindste at prøve at se CitySingler. Der var da også enkelte medbragte mænd i salen, og de så da også ud til at more sig.

Men hvor om alting er sagt, så er CitySingler drivende sarkastisk og til tider vanvittig morsom. Især hvis man som kvinde kan grine godt og grundigt af sig selv, og, ikke mindst, sine veninder.

Der er flere sketches, der i den grad sætter humøret og platheden i vejret. Mine personlige favoritter er kvinders fire dansestadier, der består af: Gudedansen, armedansen, numsedansen og sidst, men ikke mindst, dramadansen. Det er ramt lige i øjet.

No go er også helt fin med berøring af visse tabuer, kvinder har om sig selv. Blandt andet de naturlige kropsfunktioner.

Den hvide brud, hvor de føromtalte kropsfunktioner praktiseres med fynd og klem. Ja ja, prutte-vitser er platte, men her bliver det løftet op i et højere luftlag - så at sige.

Og endelig: Mælk og kage. Det er forrygende selvhjælpsterapi over for væmmelsen over grimme frække ord. Hold da op, hvor er det forrygende morsomt og absurdt.

Jeg kan for øvrigt anbefale at tage denne leg til sig i et selskab. Konversationen vil uden tvivl komme op i et niveau, hvor intet øje er tørt.

Så kære medsøstre og, vel også, Jer mænd. Sæt Jer, se CitySingler og få et godt grin. Det er jo satire, og dermed trukket groft og overdrevent op.

Vi kvinder er jo slet ikke sådan i virkeligheden. Vi er voksne, modne, fornuftige, logisk tænkende og naturlige - især når vi er sammen.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017