Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Cirkusrevyen 2010 (2010)
 
 
  Genre: Revy
Instruktør: Lisbet Dahl
Medvirkende: Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Ditte Hansen, Niels Ellegaard, Henrik Lyggegaard m.fl.
Varighed: 120 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 8. november 2010
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Cirkusrevyen havde i denne sæson 75 års fødselsdag. Det blev fejret på behørig vis med et forrygende revyshow.

Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Ditte Hansen, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard giver formidable præstationer til et yderst veloplagt publikum.

Tekst og musik leveres af blandt andre Ulrik Ravnbøl, Henrik Krogsgaard, Aage Stentoft, Adam Price og Vase & Fuglsang. Musikken er under ledelse af kapelmester James Price.

Zitta De Fries har koreograferet. Danserne er blandt andre Katrine Bonde, Trine Bonnerup Gade, Michael Tang Pedersen og Michael Olesen.

Det er mangt og meget, der kommer op at vende - vanen og traditionen tro. Blandt andet familie, ferie, kommunehospital versus privathospital og klimatopmødet.

Naturligvis bliver der også gjort grin med de kendte og semi-kendte, blandt andre Lene Espersen, Lars Løkke, Jørgen Leth, Jesper Langballe og Amalie (Paradise Hotel og Amalies Verden). Sidney Lee mangler godt nok, men han er måske allerede røget ud i glemslen?

Der er heldigvis også plads til et par velkendte figurer. Lisbet Dahls fantastisk sexede cha-cha dame, Hanne Beck Larsen, som nok går hen og bliver en klassiker, og, naturligvis, ingen cirkusrevy uden Dronning Margrethe (Ulf Pilgaard) - denne gang i selskab med Prins Henri (Niels Ellegaard).

Der er også et dejligt tilbageblik og en hyldest til de revykunstnere, der gennem tiden har gjort Cirkusrevyen til det, den er i dag. Der er hyldest til Osvald Helmuth, der startede revyen sammen med skuespilleren Ludvig Brandstrup for 75 år siden.

Elga Olga, Buster Larsen, Ib Schønberg, Marguerite Viby, Volmer og Grethe, Preben Neergaard og naturligvis vores alle sammens Dirch Passer. Alle store personligheder, der satte deres præg på Cirkusrevyen, og har været medvirkende til, at Cirkusrevyen er Danmarks største revy.

Cirkusrevyen 2010 er topunderholdning på højt plan, som sætter humøret en tand i vejret.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017