Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Cirkus Revyen 2009 (2009)
 
 
  Genre: Revy
Instruktør: Lisbet Dahl
Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Ditte Hansen m.fl.
Varighed: 104 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: NTC
Udgivet: 9. november 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Holdet bag Cirkus Revyen 2009 er Lisbeth Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Andreas Bo Jensen og Ditte Hansen. Og de er i topform.

Der er i alt 24 numre, der alle er lige stærke og vedkommende. Ingen går ram forbi, og det er sådan en revy skal være. Der bliver blandt andet taget fat på forældrestolthed med omvendt fortegn, filippinske au-pair piger, østeuropæiske prostituerede, tykke mennesker og maskulin energi.

Der er naturligvis visse sketchs, som lige har den tand og det bid mere end andre. Især er Ulf Pilgaard helt eminent som politidirektør Hanne Bech Hansen alias Perlemor. Det er fremragende og sidder lige i øjet. Ulf Pilgaard blev i øvrigt nomineret som årets komiker ved ZULU Comedy Galla, netop for denne sketch.

Andreas Bo Jensen giver den fuld skrue i en revideret udgave af klassikeren "Der sidder fire mand på en tømmerflåde", hvor han viser sit kæmpe talent som både Ole Thestrup, Cremekongen Ole Henriksen, Johannes Møllehave og Ulf Pilgaard - vel at mærke stadig i den samme sketch.

Har man tidligere set en Cirkus Revy, erindrer man nok Lisbet Dahl som den ultrasexede midaldrende kone, der synger en cha-cha-cha. Denne karakter mangler heldigvis heller ikke i år.

Ditte Hansen giver et bedårende nummer i Dukkeflise som østeuropæisk luder. Hun har et glimt i øjet, og man kan simpelthen ikke lade være med at holde af hende.

Andre personer, der bliver taget kærligt under behandling af holdet, er blandt andre Lars Løkke, Anders Fogh Rasmussen og hans dansende kone Anne-Mette.

Ingen revy uden dansenumre, og de bliver flot danset af Cirkus Revyens dansehold, koreograferet af Zitta de Fries. Teksterne er skrevet af blandt andre Carl-Erik Sørensen, H. Lykkegaard og V. Cornelius. Kapelmester James Price står for musikken.

Cirkus Revyen 2009 er underholdning hele vejen igennem. Desværre er det ikke tekstet. Men kan man høre, er der næsten to timers top-underholdning i vente.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017