Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Chop (2011)
 
 
  Genre: Splatterkomedie
Instruktør: Trent Haaga
Medvirkende: Will Keenan, Timothy Muskatell, Chad Ferrin m.fl.
Varighed: 79 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 11. juli 2013
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Lance (Will Keenan) har endelig fået styr på sit liv. Han er kommet ud af sit narkomisbrug og har fundet en sød kæreste, Emily (Tanishaa Mukherjee), og alt er fryd og gammen.

Indtil den dag hans bil bryder sammen på en øde vej. Han bliver samlet op af en venlig fremmed (Timothy Muskatell) og pludselig vågner han op til sit livs værste mareridt.

Den fremmede har skudt Lance med en bedøvelsespistol, og nu er Lance vågnet op. Han får det enkle valg: "Hvem vil du helst beholde i dit liv - din bror eller din kæreste?".

Lance vælger ... og derfra går det hug i hug. Den fremmede vil blot have en undskyldning fra Lance. Men Lance aner ikke, hvad han skal undskylde for.

Han er klar over, at han har gjort meget skidt, da han var narkoman. Men han kan overhovedet ikke huske, hvad han skulle have gjort denne fremmede psykopat ...

Det bliver en tur ned ad memory lane, og det er ikke nogen rar tur for Lance. "Karma er en led satan". For hvis han ikke disker op med en dybfølt undskyldning til den fremmede - ryger der en legemesdel. Chop - chop - suey
...
Instruktøren Trent Haaga er også manden, der skrev den bizarre Deadgirl. Har man set denne, kan man nok fornemme, at Trent Haagas debut som instruktør er lettere syg og mærkelig.

Jeg er ikke selv vild med horror-komedier, for enten er de for morsomme eller for stupide, men Chop tog fusen på mig. Den er syg, bizar, ond og ualmindelig morsom - på sin egen stille og underfundige måde.

Will Keenan, som Lance, er vidunderlig i sin rolle. Han har et godt glimt i øjet og hans kamp for at huske, er fabelagtig. Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at blive en smule småforelsket i ham - trods hans tiltagende handicaps.

Chop bliver på intet tidspunkt for meget, for overspillet eller for plat. Det hele harmonerer fint og udgør et samlet godt indtryk.

Jeg giver gladeligt fem klaptræer, især for slutningen, som er formidabel. Det er en film, jeg med garanti vil se igen. Og og så igen.

Det er en af de sygeste og mest humoristiske film, jeg længe har set. Det er lige før, jeg kaster mig ud i udtrykket årets feel-good film. I hvert fald i denne genre.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017