Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Choose me (1984)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Alan Rudolph
Medvirkende: Genevieve Bujold, Keith Carraline, Lesley Ann Warren m.fl.
Varighed: 102 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 3. februar 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Eve (Lesley Ann Warren) ejer værtshuset Eve’s og en er en dame, der elsker mænd. Hun søger en ny bofælle, og bliver opsøgt af Anne (Geneviève Bujold).

Anne er til daglig radiovært på det mest populære talkshow, The Love Line, hvor hun under navnet Dr. Nancy Love rådgiver i kærlighedsspørgsmål og dilemmaer.

Anne er en kompliceret kvinde, der aldrig har elsket nogen og egentlig kun lever gennem radioen. De to kvinder falder godt i hak, indtil de begge tiltrækkes af den lidt mystiske og fascinerende Mickey (Keith Carradine).

Eve elsker radioprogrammet The Love Line, og ringer tit og ofte til Dr. Nancy uden at vide, at det rent faktisk er hendes nye bofælle. Til gengæld ved Anne heller ikke, at det er hendes værtinde, der ringer.

Mickey er en damernes mand, og det eneste han egentlig vil, er at komme fra L.A., hvor han er flygtet fra et sindssygehospital, til Las Vegas.

Det går snart op for alle involverede, at der skal tages stilling og, ikke mindst, findes ud af, hvem de er, og hvad de vil med deres liv og forhold.

Choose me er meget lang. 102 minutter med meget lange intense og komplekse dialoger kan sætte tålmodigheden på prøve. Den kunne sagtens være kortet lidt ned.

Skuespillerne giver en udmærket præstation, mens jeg personligt holder meget af karakteren Mickey, fremragende spillet af Keith Carradine. Han formår at give et tvist af uforudsigelighed og dog ikke.

Historien rører sig ikke mange meter. Hele handlingen ligger mest i det psykologiske spil. Choose me er en af den slags film, man bliver nødt til at se færdig, for dels at finde ud af om der i det hele taget vil ske noget, dels for at se, hvad personerne vælger at gøre med deres liv.

Choose me sætter ikke de store spor, men er dog absolut et bekendtskab værd, hvis man har 102 minutter tilovers til en gang psykoterapi.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017