Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Chloe (2009)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Atom Egoyan
Medvirkende: Julianne Moore, Amanda Seyfried, Liam Neeson m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Engelskk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 29. marts 2011
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Gynækologen Catherine (Julianne Moore) og musikprofessoren David (Liam Neeson) lever i noget nær det perfekte ægteskab.

I hvert fald er rammerne perfekte. Lækker bolig, gode jobs og venner. Men ... der er nogle små men'er. Deres søn Michael (Max Thieriot) er i den svære, mutte pubertet med dertil hørende kærestesorger og gider egentlig ikke sin mor mere.

Og Catherine har en stærk mistanke om, at David er hende utro. Da han misser sin egen surprise-fødselsdagsfest, er hendes mistanke blevet endnu stærkere og ved et tilfælde møder hun escortpigen Chloe (Amanda Seyfried).

Catherine hyrer nu den unge, smukke Chloe til at komme i snak med David. Blot for at se om han kan blive fristet af ungt kød. Det kan han, og hver gang aflægger Chloe fuld rapport til den efterhånden frustrerede Cathrine.

Men ikke alting er sort og hvidt. Catherine er slet ikke klar over, at situationen er ved at komme helt ud af kontrol. For Chloe er ikke blot smuk - hun er skræmmende og smuk ...

Chloe er en erotisk thriller. Men det er ikke så meget den visuelle erotik, der er fokus på. Derimod er det mere de lange, erotiske fortællinger, der langsomt fører historien op til klimaks, der er fokus.

Det er hovedsagligt de to kvinder, Julianne Moore og Amanda Seyfried, der bærer hele filmen. De er på hver deres måde yderst sensuelle og meget attraktive, og de fungerer fantastisk sammen.

Liam Neeson (Nell) i rollen som David, er en dejlig underspillet karakter, som stort set ikke fatter en brik af, hvad der egentlig foregår rundt omkring ham.

Dette skildrer Liam Neeson på fornemmeste vis. Han er lige tilpas i sin rolle, så han virker meget troværdig og overbevisende. Selvom han til tider kan tangere til det mere vattede og patetiske.

chloe er et fin lille, erotisk thriller, som ingen burde kunne tage anstød af. Den er på det nærmeste stueren - næsten. Men en fin historie, gode skuespillere og god musik.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017