Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Cheech and Chong's Next Movie (1980)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Tommy Chong
Medvirkende: Cheech Marin, Tommy Chong m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 2. august 2010
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Cheech (Cheech Marin) og Chong (Tommy Chong) bor sammen i nedrivningsmodent hus. De får tiden til at gå med at finde penge til at købe tjald eller andre stoffer, så de kan blive skæve.

Cheech har dog arbejde i et filmstudie, men er ikke bleg for at stjæle benzin til at komme til jobbet i deres fælles vrag af en bil. Men efter at have "lånt" en varevogn af filmstudiet, bliver Cheech fyret, og de to pothoveder må nu tage turen til bistandskontoret.

Da Cheech senere venter damebesøg, vil han godt have læsset Chong ud af deres fælles bopæl i nogle timer. Så han får sendt Chong i byen med fætteren Red (Cheech Marin).

Det bliver til en større tur rundt i Los Angeles og omegn for Chong og Red. Først for at forsøge at få fat i Reds bagage på et hotel. For hans tasker indeholder nemlig store mængder pot.

Det bliver starten på et lettere vanvittigt og til tider underligt eventyr, der inkluderer besøg i et rigmandshjem, stand-up, musik og en UFO. For ikke at glemme en tur i en gigantisk plantage af potplanter.

Der er som sådan ikke meget handling i Cheech and Chong's Next Movie. Den smule handling og sammenhæng, der er, er udelukkende for at retfærdigheder løjer og indtagelse af narkotiske stoffer.

Sammenligner man Cheech and Chong's Next Movie med debutfilmen Cheech and Chong: Up In Smoke fra 1978, er der langt mindre kød på historien og den er heller ikke helt så underholdende.

Men er man fan af de to pothoveder og deres meget specielle, platte form for humor, så er Cheech and Chong's Next Movie et must i samlingen. For underholdende er den.

Man behøver bestemt ikke være baskeskæv for at kunne finde meget at grine af i denne anden Cheech and Chong komedie. For der er masser af velgennemførte jokes og bizarre situationer. Men at være baskeskæv ville næppe gøre oplevelsen ringere!

Michael Winslow, der nok bedst er kendt for sin rolle som betjent Larvelle Jones i Politskolen-filmene, optræder i øvrigt i en rolle som en temmelig støjende, men underholdende bistandsklient.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017