Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Cheap Thrills (2013)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: E.L. Katz
Medvirkende: Pat Healy, Ethan Embry, Sara Paxton m.fl.
Varighed: 205 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 20. marts 2014
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Craig (Pat Healy) er en trængt mand. Han er nybagt far, har en dejlig kone og en 15 måneder gammel søn.

Livet skulle jo være godt ... men han er lige blevet fyret. Og skylder i husleje. Om få dage bliver den lille, lykkelige familie sat på gaden.

I frustration over at få fyresedlen, vil han lige tage sig en bajer, inden han skal hjem til konen og fortælle tingenes tilstand. I baren møder han sin gamle ven Vince (Ethan Embry), han ikke har set i fire år.

De får sig nogle gibbernakker og snakker om løst og fast. Indtil de havner i selskab med Colin (David Koechner) og Violet (Sara Paxton).

Et nydeligt ægtepar, der er ude at fejre fruens fødselsdag. Parret har masser af penge. Oceaner og snart bliver der indgået uskyldige væddemål.

Hvem af Craig og Vince kan bunde et shot først? Hvem kan genere en gæst så meget, at det indkasserer en lussing fra pågældende kvinde?

Ret uskyldige væddemål. Men festen fortsætter hjemme hos Colin og Violet. Her bliver udfordringerne vildere og vildere. Til sidst er det blot et spørgsmål om, hvem overlever ...

Cheap Thrills overraskede mig i den grad. Endda i den positive retning. Jeg havde ikke forventet mig så meget af den. Men .., den sparker i den grad r...

Pat Healy (The Innkeepers) er perfekt i rollen som Craig. Den stakkels, almindelige familiefar, der føler sig ganske utilstrækkelig til at forsøge sin lille familie. Han er formidabel i denne rolle.

Ud over den lidt barske underholdning, byder Cheap Thrills også på det det tankevækkende element:

Hvor langt vil man egentlig gå for
ussel mammon. Der dog er så vigtig for at få livet til at hænge sammen.

Visse scener kræver dog nok en brækpose for sarte sjæle. Selv jeg måtte lige galpe lidt. Bare lidt. På trods af, at jeg er velbevandret i voldsfilm.

Personligt kan jeg godt lide tematikken: "Træf et valg, du kender konsekvensen ... men har du nosser nok til at realisere valget, tage konsekvensen og pengene?"

Jeg ved ikke selv, hvor langt jeg ville have været gået. Men nok stoppet inden ...

Jeg blev vældig godt underholdt hele vejen igennem Cheap Thrills og kan kun anbefale at se den. Men den er ikke for sarte sjæle og jeg glæder mig til at gense den på et tidspunkt.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017