Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Chaos (2005)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Tony Giglio
Medvirkende: Wesléy Snipes, Jason Statham, Ryan Phillippe m.fl.
Varighed: 98 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 2. maj 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Efter en total fejlslagen håndtering af en bilkapring er betjent Conners (Jason Statham) suspenderet fra jobbet, men da et bankrøveri går over gevind, og gangsteren Lorenz (Wesley Snipes) holder bankens kunder som gidsler, er den eneste person, han vil forhandle med, Conners.

Conners bliver hevet ind i tjenesten igen. Han får tilkoblet en ung betjent Dekker (Ryan Phillippe), som egentlig kun skal fungere som babysitter for Conners, så han ikke kvajer sig big time. Men det går ikke altid som præsten prædiker, og så starter løjerne.

Det er action fra start til slut, og intet er, som man tror. Plottet er ikke nyt, det er set før, men ikke desto mindre er det overrumplende og gennemtænkt.

Jason Statham og Ryan Phillippe yder hinanden et rigtig godt med- og modspil i denne tempofyldte film. Det går hurtigt, og man skal holde tungen lige i munden. Da jeg så Chaos anden gang, kendte jeg jo godt plottet, så jeg kunne bedre hellige mig skuespillerne, og Wesley Snipe gør det godt, som gangster. I det hele taget gør skuespillerteamet et godt og troværdigt indtryk.

Chaos er en kaotisk, tempofyldt, gennemtænkt og vellykket actionfilm, som absolut er værd at bruge tid på. Der sker noget hele tiden, og bedst som man tror, man har styr på det hele, vender historien 180 grader.

Chaos er en af de bedre actionfilm, jeg længe har set. Dejlig kaotisk, godt plot og uforudsigelig. Lige som jeg vil have det.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017