Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Catch .44 (2011)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Aaron Harvey
Medvirkende: Malin Akerman, Forest Whitaker, Bruce Willis m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 1. maj 2012
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Sammen med veninderne Dawn og Kara arbejder Tes (Malin Akerman) for gangsteren Mel (Bruce Willis). Efter at have mistet en ikke ubetragtelig del af Mels penge, har de fået en ny opgave.

En konkurrent til Mels lukrative narkohandel skal stoppes. Så de tre unge kvinder tager til et afsides landevejscafeteria, men tingene udvikler sig ikke helt som ventet.

På få øjeblikke er Dawn, Kara, servictricen og gæsterne brutalt skudt ned. Og Tes står ansigt til ansigt, eller, rettere, pistolmunding til geværmunding, med cafeteriaets kok.

Men så dukker Ronny (Forest Whitaker) op. Ronny er en af Mels andre håndlangere og klædt i uniformen fra en politimand, han har skudt på vej mod cafeteriet.

Tes må konstatere, at Mel egentlig bare er ude på at rydde hende og veninderne af vejen efter deres tidligere fejltagelse på Mels bekostning. Men hvis side er Ronny egentlig på og kan hun slippe levende fra situationen ...

Catch .44 har blandt andre Bruce Willis som trækplaster. Men der er ikke meget optræden fra den hårdtslående actionstjernes side. Faktisk nærmer det sig en statistrolle i filmen.

De bærende kræfter i filmen er Malin Akerman og Forest Whitaker. Men det er ingen tvivl om, at det er sidstnævnte, der trækker Catch .44 op til et samlet helhedsindtryk, der kan godkendes.

Der er action af den hårdskydende slags, men egentlig ikke synderligt meget. I stedet er Catch .44 præget af lange og ofte ligegyldige dialoger samt gentagelser af de samme scener.

Kørt lidt strammere og skåret ind til benet, kunne Catch .44 mageligt klemmes ned til under det halve af de halvanden time, den skal fastholde seeren. Men så havde det selvfølgelig ikke været en spillefilm ...

Heldigvis er historien og forviklingerne nok til at man holder i mål. Men Catch .44 er altså både langt fra mesterværk og rendyrket action!
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017