Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Cake (2005)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Nisha Ganatra
Medvirkende: Heather Graham, Sandra Oh, David Sutcliffe m.fl.
Varighed: 96 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 11. april 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Den 29-årige Pippa er eventyrer og single med stort S.

Hun er rejseskribent og kan således muntre sig med faldskærmsudspring, tyrejagt i Pamplona og engangsknald. Hun betegner sig selv som tøjte, og hendes motto er: Jeg tænker, derfor er jeg single.

Hendes far er medejer af en mediekoncern, og da han bliver alvorligt syg, må Pippa overtage roret over et af bladene. Desværre for hende er det Bryllups Magasinet Wedding Bell.

Pippa er arg modstander af parforholdets velsignelser og ikke mindst bryllupper, så der er lagt op til en del komiske indslag. Læg mærke til: Lagt op til.

For der sker ikke det store komiske i denne film. Bevares, der er da en del sjov og spas samt morsomme replikker, men filmen kommer aldrig op i gear. Desværre, for der kunne have været meget mere gods og bryllupskage i den.

Det er alt i alt en middelmådig komedie, der godt kunne have trukket meget mere hjem. Jeg blev dybt skuffet, for jeg havde sat forventningerne op efter en rigtig god (kærligheds)komedie, og det eneste der kom, var en gang lyserød fnidder, der ikke fik sat gang i lattermusklerne.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017