Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Cadillac Man (1990)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Roger Donaldson
Medvirkende: Robin Williams, Tim Robbins, Fran Drescher m.fl.
Varighed: 93 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 1. marts 2011
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Joey O'Brien er den klassiske, amerikanske bilsælger, der ikke lader en potentiel kunde slippe uantastet. Men Joey har fået kniven for struben: Hvis han ikke sælger mindst 12 biler i løbet af de næste to dage, bliver han fyret.

Det er ikke en sjov situation. Særligt ikke, når man samtidig skal jonglere med to elskerinder og en ekskone, der stiller stadig større finansielle fordringer. Ydermere skylder Joey penge til en lokal mafiaboss.

Situationen er med andre ord temmelig tilspidset. Og den bliver endnu mere tilspidset på dagen for hans arbejdsplads store udsalg (og den dag han skal nå sit mål med 12 solgte biler), da Larry (Tim Robbins) pludselig dukker op med en skarpladt maskinpistol.

Larry er overbevist om, at hans kone, der også arbejder for bilfirmaet, er ham utro. Og nu vil han vil finde ud af med hvem. Og Larry mener synderen skal findes blandt de øvrige ansatte.

Så pludselig er alle bilfirmaets ansatte og potentielle kunder gidsler i et familiedrama, der har udviklet sig lidt ud over det normale. Det er nu op til Joey at redde kastanjerne ud af ilden og slippe fra situationen med livet i behold.

Cadillac Man er ganske underholdende, men virker desværre også en kende langtrukken til tider. Der er ingen tvivl om, at det er samspillet mellem Robin Williams og Tim Robbins, der hiver filmen hjem.

For mange af de øvrige skuespillere virker nemlig uengagerede og giver slet ikke det med- og modspil, der kunne have løftet Cadillac Man endnu mere. Måske ikke så underligt, at filmen aldrig blev den store biograf-succes.

Fran Drescher, der nok bedst kendes for sin hovedrolle i tv-komedieserien Alletiders barnepige, optræder i rollen som den ene af Joeys elskerinder. En rolle, hun er næsten lige så irriterende i ...

Cadillac Man er halvanden times let underholdning. Historien kræver ikke det store for at følge med, men formår desværre heller ikke rigtig at fænge. Til gengæld er samspillet mellem de to hovedpersoner fremragende.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017