Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Cabin Fever (2002)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Eli Roth
Medvirkende: Jordan Ladd, Rider Strong m.fl.
Varighed: 91 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 2003
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Fem unge dimittender tager på en weekend tur til en afsidesliggende hytte i en skov for at slappe af efter skolen, og så begynder løjerne at tage fart. En mystisk virus, underlige, indavlede "skovtosser", mærkværdige politifolk dukker op osv.

Mere kan der faktisk ikke siges om handlingen. Det er en klassisk splatter-gyser, og jeg fatter ikke, hvorfor unge mennesker i den genre, altid skal udstilles som dumme, liderlige og asociale. Der må da kunne udklækkes nogle rimelige velfungerende og tænkende individer fra de amerikanske skoler.

Handlingen lader ens tanker falde tilbage på f.eks. Motorssavsmassakren og Wrong Turn (sidstnævnte var fremragende) men ... personerne mangler karakterer og dybde. De virker for stereotype og intetsigende. Og selve handlingen er rimeligt forudsigelig.

Jeg er glad for, at jeg tog noter undervejs, for da jeg skulle skrive denne anmeldelse, sad jeg tænksom tilbage og funderende over, hvad pokker det var, Cabin Fever handlede om.

Men der nogle få gode øjeblikke og galgenhumor, der giver den de to klaptræer. Men det er desværre en alt for gammeldags klassisk gyser med plat, blod, bræk og tåbelig handling.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017