Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Bunker Paradise (2005)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Stefan Liberski
Medvirkende: Audrey Marnay, Francois Vincentelli, Jean-Paul Rouve m.fl.
Varighed: 109 minutter
  Originalsprog: Fransk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 14. oktober 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Taxachaufføren Mimmo (François Vincentelli) afhenter en ung beruset kvinde fra en fest. Men kun 200 meter fra villaen kaster hun sig ud af bilen og dør.

Mimmo er ude af sig selv og kører tilbage til villaen for at få hjælp. Det er rigmandssønnen John Deveau (Jean-Paul Rouve), der afholder et otte dages non-stop party, men hverken han eller resten af festdeltagerne kender noget til kvinden.

Mimmo bliver forvirret og tager hjem uden at kontakte politiet, men episoden hjemsøger ham og det varer ikke længe, før han endnu engang drages mod villaen, den karismatiske John og ikke mindst den besnærende og anæmiske skønhed Laëtitia (Audrey Marnay).

Mimmo fascineres af de riges verden. De evindelige fester, de dejlige piger, pengene, sprutten og narkoen. Det er en ny og spændende verden for ham, og inden længe er han fanget i et spind af intriger og indviklede forhold.

Bunker Paradise er en højst besynderlig film. Men ligesom Mimmo fascineres man af technomusikken og tempoet, og man kan slet ikke lade være med at blive suget ind i dette mærkværdige univers med disse underlige personligheder.

At Bunker Paradise i den grad fænger, skyldes skuespillerne. Franske Jean-Paul Rouve er eminent i sin rolle som den halvpsykopatiske John, som ifølge sin egen far er ringere end et nul. Fotomodellen Audrey Marnay giver også sin rolle troværdighed og karakter, som den underkuede Laëtitia.

Derudover er det en del pragtfulde birollepersoner, som hver især bidrager til at Bunker Paradise bliver spændende og dragende. Blandt andre Bouli Lanners i rollen som husvennen David og Jean-Pierre Cassel i rollen som John Deveaus iskolde far.

Som skrevet er Bunker Paradise besynderlig, men den er helt klart seværdig og er en af den slags film, man sagtens kan se igen, for der er mange små psykologiske detaljer og facetter.

Hvis man gerne vil have lidt indblik i de riges forbandelse, så er Bunker Paradise et udmærket bud. Den skuffer bestemt ikke.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017