Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Bullet to the Head (2012)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Walter Hill
Medvirkende: Sylvester Stallone, Sung Kang, Jason Momoa, Sarah Shahl m.fl.
Varighed: 88 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 4. juni 2013
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
James "Bobo" Bonomo (Sylvester Stallone) er lejemorder. Men lejemorder af den gamle skole, så han sætter en ære i sit arbejde og undgår at slå uskyldige ihjel.

Men efter en ellers vellykket opgave går det galt. Bobos makker bliver myrdet, mens Bobo selv kun lige undslipper morderen, den tidligere elitesoldat Keegan (Jason Momoa).

Samtidig ankommer kriminalbetjenten Taylor Kwon (Sung Kang) til byen for at undersøge det drab, Bobo og hans makker begik. Men da den myrdede var korrupt politimand, har Kwon snart efter det lokale politi på nakken.

Selv om Kwon egentlig jagter Bobo, redder Bobo alligevel Kwons liv. Og de ender med at slå pjalterne sammen for at finde bagmanden for det lejemord, Bobo og hans maker udførte. Det bringer dem efterhånden i konfrontation med Keegan.

Da Keegan og hans håndlangere kidnapper Bobos datter, Lisa (Sarah Shahl), bliver det pludselig meget personligt for Bobo. Han vil have sin datter igen og han vil have hævn. Og Kwon hjælper ham med at tage kampen op.

Sylvester Stallone har nået en alder, hvor han med rette ville kunne kalde sig pensionist. Han opfører sig dog ikke som flertallet af de pensionister, man normalt stifter bekendtskab med.

For muskelbundet er i den grad still going strong, hvilket han til fulde beviser i denne film, og også allerede har vist i Expendables-filmene, hvor han giver den fuld skrue med adskillige andre yngre og ældre actionstjerner.

Ok, den tidligere bobybuilder kaster sig måske ikke ud i det samme vilde stunts som tidligere. Til gengæld slår Stallone stadig en proper næve og har med årene fundet replikkerne frem fra godteposen og samtidig vist, at han rent faktisk er en mere end habil skuespiller.

Stort skuespil er så ikke lige det, man finder i Bullet to the Head. Men det er velfungerende og det er nok til mig i denne sammenhæng. Samspillet mellem Stallone og Sung Kang bør dog fremhæves.

Også de velkoordinerede actionscener bør få en bemærkning med på vejen. Det kan godt være, at det meste er computerskabt, men det fungerer og det er medrivende.

Er man til hårdtslående og hæsblæsende action fra start til slut, er Bullet to the Head svær at komme udenom. Og er man tilmed Sylvester Stallone-fan, så er denne film et absolut must i samlingen!
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017