Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Brug bolden som Beckham (2004)
 
 
  Genre: Sport
Instruktør: Russel Thomas
Medvirkende: David Beckham m.fl.
Varighed: 100 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 17. januar 2005
Anmeldt af: Jann kalf Larsen
 
 
En af verdens bedste fodboldspillere, David Beckham, lærer her fra sig af sine særlige evner.

Der er ingen tvivl om, at David Beckham er en af verdens pt. bedste fodboldspillere. Ja, faktisk er han så god, at han er verdens bedst betalte spillere med en årsindtægt på imponerende 220 millioner kroner. Og dertil kommer utvivlsomt mange andre indtægter, som ikke er direkte løn.

Og der er slet ikke tvivl om, at der er gode penge i det store talent. Alene den bold Beckham skød over målet i EM-kvartfinalen mod Portugal, blev solgt for 260.000 kroner. Og da hans klubskifte fra Manchester United til Real Madrid, solgte klubben 8.000 trøjer med Beckhams navn og nummer på - i løbet af blot fire timer!

Derfor kan det vel ikke udsigten til at tjene lidt ussel mammon på at lave en undervisnings-DVD, hvor han lærer, såvel drenge som piger, at blive bedre spillere. I starten af DVD'en begrunder han da også tiltaget med, at han ønsker at lære fra sig af sine evner til børn og unge.

DVD'en er meget flot lavet med intensiv brug af nærbilleder, slow- og superslowbilleder samt masser af kameravinkler. Her er der virkelig kælet for detaljerne. Så der er ingen tvivl om at fodboldspillere i alle aldre vil kunne lure et trick eller to af her.

Undervejs er intruktions-DVD'en krydret med mange fantastiske klip fra stortalentets karriere, hvor man virkelig får mulighed for at nyde hans sublime boldteknik. Måske alene dette vil få mange fans - også de måske ikke spiller fodbold - til at overveje en investering.

Man følger undervejs i DVD'en træningen med de herlige unger, hvor man sagtens kan se, at David Beckham absolut holder meget af at lære fra sig til unge mennesker. Men han er jo i forvejen meget engageret i at hjælpe børn i nød over hele verden.

DVD'en indeholder også en række ekstra godter, såsom bag kameraet med Beckham, en DVD-ROM træningsplan og meget mere. Den kan på det varmeste anbefales til alle andre end fodboldhadere.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017