Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Brooklyn Rules (2006)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Michael Corrente
Medvirkende: Freddie Prinze Jr., Scott Caan, Alec Baldwin m.fl.
Varighed: 95 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 23. oktober 2007
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Brooklyn 1985. De tre barndomsvenner, bøllen Michael (Freddie Prinze Jr.), nærrige Bobby (Jerry Ferrara) og forfængelige Carmine (Scott Caan) har hver deres fremtidsdrømme.

Michael, som selv synes, at han er skrap til at snyde folk, ønsker at læse jura. Bobby vil bare gerne giftes med sit livs kærlighed Amy, og Carmine har ambitioner om at blive til noget inden for den lokale mafia, Gambino-klanen.

De tre venner følges i tykt og tyndt, og det skorter ikke på advarsler fra Bobby og Michael, om at Carmine skal holde sig langt væk fra den lokale mafiaboss Caesar (Alec Baldwin), især da en anden mafioso John Gotti vil til tops i Brooklyn.

Michael formår at komme ind på jurastudiet, naturligvis med snyd. Bobby knokler løs for at få råd til en ring til Amy, og Carmine fifler med Caesar. Alt i alt går deres liv deres stille gang. Men mafiaen og de tre venners veje krydses, og dette får fatale følger.

Brooklyn Rules er ikke en decideret gangsterfilm, men derimod et meget varmt og intenst drama om venskab tre ungersvende imellem. Et af den slags venskaber, der vil holde livet ud.

Filmen rummer en del hjertevarm humor, og personerne skildres med stor troværdighed og styrke. Især er Alec Baldwin mesterlig som den lokale mafiaboss. Han spiller med en usædvanlig karisma.

Der er ikke den store action at hente i Brooklyn Rules, derimod er det en usædvanlig smuk film om følelser, venskab, kærlighed og kammeratskab, der starter allerede i barndommen.

Brooklyn Rules er en god film at hygge sig med, og giver stof til eftertanke. Så jeg kan varmt anbefale at sætte denne lille perle i afspilleren og nyde 95 minutter i godt selskab med gode skuespillere og en god historie.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017