Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Brødrene Madsen - Enden er nær (2007)
 
 
  Genre: Teater
Instruktør: -
Medvirkende: Anders Lund Madsen, Peter Lund Madsen m.fl.
Varighed: 117 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 25. september 2007
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Brødrene Peter og Anders Lund Madsens show fra Bellevue Teatret kørte for fulde huse fra februar til maj 2007, og nu er det kommet på DVD.

Showets titel er Enden er nær og er en skønsom blanding af komik, alvor, mimik og sang.

Showet er et "foredrag" om menneskeheden og jordens fremtid fortalt gennem en række usandsynlige historier, som dog er sande.

Blandt andet historien om Mike - den hovedløse høne, der i 1945 fik kappet hovedet af, men bibeholdt den nederste del af hjernen og levede således uden hoved. Det tjente Mikes ejermænd kassen på gennem 18 måneder, indtil Mike døde af manglende nødvendig omsorg. Moralen er: At selv om man har mistet hovedet, er der liv og håb.

Brødrene Madsen fortæller også om deres tur til Verdens Ende, der ligger ved Tjømre i Norge, og her går Anders Lund Madsen i totalt selvsving.

I den mere alvorlige ende af showet, er blandt andet Peter Lund Madsens fortælling om den Spanske Syge, der dræbte flere mennesker, end der døde under 1. og 2. verdenskrig. Tilsammen.

Det er et forrygende underholdende show, godt krydret med musik og sang, hvor man som tilskuer veksler mellem latterkramper og alvorsfuld andægtighed.

Peter Lund Madsen er nok en af de bedste fortællere, jeg har set og hørt. Og bror Anders er en fantastisk person, især når han går i selvsving. Tilsammen udgør de et usædvanligt par, der med deres knivskarpe betragtninger, meninger og historier, formår at fastholde deres publikum.

Det eneste, der trækker et klaptræ ned, har intet med selve showet at gøre. Det er til seks klaptræer. Næ - det er, at man ikke kan vælge undertekster. Om jeg fatter, hvorfor man ikke tekster disse shows. Der er mange hørehandikappede, og det er synd og skam at afskære dem muligheden for at opleve dette show. Anders Lund Madsen er ikke lige til at mundaflæse med sit "røv i ramme"-skæg.

Vil man opleve et to timers top-professionelt show, så sæt Brødrene Madsen - Enden er nær i afspilleren. Det er simpelthen noget af det bedste, jeg længe har set og oplevet. Vil man blot nøjes med musikken, findes den på en disc for sig selv.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017