Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Bringing Up Bobby (2011)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Famke Janssen
Medvirkende: Milla Jovovich, Spencer List, Bill Pullman, Rory Cochrane m.fl.
Varighed: 91 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 2. oktober 2012
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Olive (Milla Jovovich) er immigreret fra Ukraine til det forjættede Amerika.

Hun vil give sin søn, den 11-årige Bobby (Spencer List), de bedste livsbetingelser og muligheder. Hun forsørger dem via lidt biltyverier, butikstyverier og andre småkriminelle handlinger.

Hun er kort sagt en plattenslager af dimensioner. Hun bedårer og besnærer penge ud af lommerne på folk, og tager ikke ting eller livet så alvorligt.

Det eneste, der fylder hendes liv, er Bobby. Hun forguder og elsker ham ud over alle grænser.

Bobby har taget sin mors livsholdning til sig og er ikke synderlig interesseret i skolen eller andre pligter og ansvar. Han vil bare more sig og have sin mor for sig selv.

En dag bliver han kørt ned af den rige ejendomsmægler Kent (Bill Pullman), og pludselig er Olive og Bobby en del af Kents liv. Kent har dårlig samvittighed over at have kørt Bobby ned, og Olive ser muligvis en chance for at score nogle lette penge.

Men fortiden indhenter Olive og hun ryger i fængsel. For at undgå, at Bobby kommer på institution, adopterer Kent og hans kone midlertidigt Bobby.

Otte måneder senere bliver Olive løsladt, og hun må nu tage en beslutning om sit liv og ikke mindst om Bobbys fremtid ...

Det er sjældent, jeg ser en film, hvor samtlige karakterer irriterer mig til hudløshed. Men det gør karakterne i Bringing Up Bobby. Men på en eller anden facon bliver man også fascineret af dem og kan ikke lade være med at holde af dem.

Milla Jovovich (Calibre 45) er ganske bedårende i rollen som den kvindelige charlatan, Olive. Men kors, hvor er hun irriterende.

Bobby, blændende spillet af talentet Spencer List, er frygtelig øretæveindbydende og r... irriterende, og dog noget så hjerteknusende.

Bringing Up Bobby har et fantastisk gennemtænkt lydspor, og selvom jeg blev irriteret over karaktererne, kan jeg varmt anbefale at sætte denne film i afspilleren. For selve historien og musikken gør det til en helstøbt oplevelse.

Det er en smuk historie om at tage ansvar for sig selv og sine nærmeste. Uden at miste sig selv undervejs. Men at gøre det rigtige, på trods af at det kan gøre rigtig ondt og være noget af det sværeste.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017